dimarts, 26 de juny del 2012

XVé Aniversari dels Diables de Casc Antic

Des de Aquest espai felicitem a els nostres companys de Casc Antic que celebren el seu XVé Aniversari i ens conviden a una Exposició fotogràfica molt interessant......

  Benvolguts amics.
Aquest any, la nostra colla arriba al seu 15 aniversari i volem celebrar-ho, encara que modestament ja que els recursos son escassos, amb la màxima gent possible. Moltes de les colles que formen part d'aquesta coordinadora van ser exemples per nosaltres que ens van aconsellar i entusiasmar a l'hora de posar en marxa la Colla de Diables del Casc Antic.

El proper divendres inaugurem al Centre Cívic del Convent de Sant Agustí, al carrer de Comerç (al costat del museu de la Xocolata)una exposició amb fotografies d'aquest darrers 15 anys, prendrem una copa de cava i farem petar la conversa durant una estona.

L'acte començarà a les 8 del vespre i us hi esperem, per poder compartir així, records, il·lusions i projectes de futur.
Durant els propers mesos farem més activitats i l'exposició anirà circulant per diferents indrets del barri, ja us anirem informant.De moment us esperem divendres. Si podeu venir us agrairíem que ens confirméssiu la vostra assistència.

Salut i foc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada