divendres, 21 de setembre del 2012

TOC D'INICI



Per fi ha arribat la Festa Major!
Imagino que tots ja esteu preparant els vestits, polint banyes i forques, afinant tabals i potser a punt de estrenar alguna samarreta, algun vestit, espardenyes o instrument.
D'aquí poques hores comença el Toc d'Inici de la Festa Major de la nostre ciutat, el tret de sortida de les festes i l'acte mes protocol-ari, i enguany especial doncs els diables estem d'estrena. Estrenem música i ball i per primera vegada podrem lluir tots els vestits diferents que tenen les nostres colles ja que avui es el dia de les fotos i gaudir d'aquesta espurna que ja desperta i diu fluixet....correfoc! correfoc!

La nostre Coordinadora també està de festa ja que justament avui te el seu propi toc d'inici amb els estatuts (encara calentets) a les mans. No podrem oblidar mai que justament en un dia com aquest també va donar inici una nova etapa per els diables de la ciutat de Barcelona.
Un motiu mes per estar contents en aquesta Mercè doncs tots junts donem les primeres passes de la "Federació de diables de la Ciutat de Barcelona 2012".
 
Gaudiu, sigueu feliços i bons companys, ensenyeu com es comporta un bon diable i quant estimeu la vostre ciutat.

Salut, foc i bones tabalades!

Nota per les colles: Aquest es L'enllaç del programa definitiu on trobareu les instruccions per fer un bon correfoc i aquells que estareu de servei recordeu que ens trobem tots (petits i grans) a la Pl.  Víctor Balaguer a les 17:30 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada