dijous, 29 de novembre del 2012

Exposició GEGANTS DE IAKARÉ


Benvolguts/des,

Em complau convidar-vos a visitar l'exposició "Gegants" de Iakaré. La representació d'un cercavila de Festa Major perfectament caracterítzat.

La inauguració serà el proper dimarts dia 27 a les 20h. Us hi esperem.

Exposició "Gegants" de Iakaré

Aquesta Festa Major ens porta una sorpresa molt grata. I és que l'exposició "Gegants" de Iakare -que està causant furor arreu del territori català-, visita el Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu.
IAKARE és un espai creatiu que es dedica a promocionar la cultura, les tradicions i les festes dels pobles amb unes figures molt personals. Aquesta exposició suposa el principi d'una obra sense final, que s'anirà completant dia a dia per tal de reflexa la cultura gegantera amb tot el seu esplendor. De fet, inicialment només hi formaven part els gegants de Valls, de Molins de Rei, de Solsona, de Vilanova i la Geltrú i els barcelonins de Santa Maria del Mar. A l'actualitat, però, s'hi han anat afegint diferents parelles del principat, degut a les visites que l'exposició itinerant està fent arreu de Catalunya.

L'exposició no deixa cap detall imprevist; les colles estan perfectament representades amb cadascun dels seus components caricaturitzat; els diferents gegants ballen una conga, un vals o un rock; el públic admira la passejada; gats, ocells i gossets fan de les seves; la guàrdia urbana obre camí,... Un món de fantasia, imaginació i molt d'humor que Iakare ha descobert per al gaudi de tots.

Dates, horaris i ubicació

L’exposició s’inaugura el dimarts 27 a les 20h i la podreu veure del dimecres 28 de novembre fins al dimecres 5 de desembre en el Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu, Can Galta Cremat (c/ Arquímedes, 30), a l'horari habitual d'obertura del centre: de dimarts a dissabte, de 17 a 21h i dijous de 10 a 13h. Fora d’aquest horari consultar.

Per a més informació no deixeu de visitar iakare.com

Desitgem que ho gaudiu! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada