dimarts, 12 de febrer del 2013

Obert el plaç per a subvencions de Ciutat.


Us informem que ja ha estat publicada la convocatòria de subvencions per a la realització d’activitats de districte i de ciutat per a l’any 2013. Les bases, els formularis per a la presentació de sol·licituds i les indicacions per a complimentar-los ja estan disponibles en el següent enllaç:

Documentaciói formularis subvencions districte 2013

El termini de presentació de sol·licituds es tancarà el proper 27 de febrer.

Entre les principals novetats en la convocatòria d’enguany destaca la creació de dues noves modalitats pensades per donar suport a la realització d’activitats organitzatives i al comerç de proximitat i la promoció econòmica.
 

IMPORTANT: Recordem que el proper dijous 14 de febrer, a les 18'30h, Torre Jussana acollirà una nova sessió informativa sobre què cal tenir en compte en aquesta convocatòria i com complimentar els formularis de sol·licitud i projecte. Les places ja estan exhaurides per assistir a aquesta sessió però, per tal que totes les entitats de la ciutat puguin seguir-ne els continguts, també es podrà seguir en directe per streaming (a través de www.bcn.cat/tjussana). El vídeo de la sessió també quedarà a la web per a la seva consulta posterior.

Per tal de resoldre dubtes relacionats amb aquesta convocatòria podeu adreçar-vos a TJ (932 564 118, tjussana@bcn.cat). En cas de no disposar de la informació necessària per poder respondre a la vostra consulta us derivarem a la persona de referència segons la tipologia dels programes als quals us presenteu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada